top of page
3A2CCC8A-1AE0-41EA-90A6-BEC86F4AE778.JPG
BEGINBAAS 
Kopie_van_D-2-removebg-preview.png

Over Dennis:

Dennis is met meer dan 30 jaar werkervaring een ervaren en nuchter persoon te noemen. Hij heeft gewerkt bij defensie, is veteraan en heeft  daarnaast zijn sporen verdiend in verschillende sectoren en branches. Van de harde kant zoals zwaar commerciële functies tot de meer zachte kant in de rol van personal coaching. Die rollen die hij vervulde liepen uiteen van consultant t/m directiefuncties. Van operationeel, tactisch en strategisch tot commercieel en maatschappelijk betrokken. 

Zijn ervaring binnen Defensie en de budo-wereld, waaronder 25 jaar Kyokushin, hebben ervoor gezorgd dat hij een zeer stabiele factor is gebleken met een helder eigen kompas. Met een indrukwekkende dosis levenservaring en relativeringsvermogen is hij in staat zich te verplaatsen in de meest uiteenlopende situaties en juist daarom is zijn aanpak effectief gebleken. 

ontwerp+zonder+titel+(3).png

Dennis aan het woord:

Uitgangspunt: Ik accepteer u zoals ik ben.

Ik ben een realistische Rotterdammer. Na het voortgezet onderwijs ging ik naar Defensie en diende voor de NAVO in onder andere voormalig Joegoslavië. Eenmaal terug in de burgermaatschappij heb ik de meest uiteenlopende banen gehad. Ik werkte als project-, sales- en verandermanager, maar ook als commercieel directeur en stond regelmatig met mijn voeten in de klei om de essentie van zaken en processen te leren begrijpen. Als strategisch consultant werd ik zowel door bedrijven als overheden ingehuurd en met succes. Ik heb mooie dingen kunnen doen en die kennis en ervaring neem ik mee naar nieuwe opdrachten.

Ik ben een bruggenbouwer, kritisch en recht door zee en met een gezonde dosis humor. Ik ben loyaal en denk graag in kansen, maar blijf wel realistisch. 

Mijn achtergrond bij defensie en de jaren Kyokushin Karate (full contact vecht- en verdedigingsport) hebben mij gevormd. Discipline en mentale hardheid zijn er ingestampt en zorgen voor rust en overzicht in alle situaties. Niet iedereen kan daarop terugvallen tijdens uitdagende tijden en dat heeft vaak het verschil gemaakt. Als veteraan zijn Majoor Dick Winters’s ‘principes voor succes’ en de speach van oud-admiraal William McRaven, vanzelfsprekende uitgangspunten. Herkenbaar, gebaseerd op de werkelijkheid zoals ook ik die ken en bewezen effectief in iedere situatie. Ik zou iedereen willen adviseren, ongeacht je functie of taak in dit leven, hier eens naar te kijken en toe te passen per vandaag.

In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende vechtsporten en doe ik aan CrossFit en geef ik les volgens mijn eigen KLUSCKIST methodiek.  Fysieke conditie is voor mij de basis voor mentale hardheid.

bottom of page