top of page

coaching

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te bevorderen. Het is een vorm van begeleiding waarbij de coach zijn cliënt (ook wel coachee genoemd) gelijkwaardig behandelt en ondersteunt bij het behalen van zijn of haar zelfgekozen doelen. De coach en de coachee nemen beiden hun verantwoordelijkheid voor het proces. De coachee krijgt tijdens het proces nieuwe inzichten door te reflecteren op eigen kennis en (eventueel) op de kennis van de coach. Op deze manier wordt de coachee bekwamer in het bereiken van eigen doelen. Dit kan mogelijk worden gemaakt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Coaching kan gaan over uzelf, uw onderneming of vraagstukken die er spelen. Er wordt dus onderscheid gemaakt tussen business en lifecoaching. Van directielid tot topsporter en van gezinslid tot hulpverlener. Wie je ook bent gun jezelf een andere kijk en een andere waarheid. Gun jezelf weer te zijn wie je bent.

CORONASTRESS?: In de post-corona tijd zien we steeds meer burn-out achtige klachten die gerelateerd zijn aan de stress die het ondernemen heeft gebracht. Van heel veel tijd over na ineens tijd tekort, personeel wat vertrokken is of afwikkeling van schulden van bijv de belasting of verhuurder. Het zijn zaken die meewegen in je mentale gezondheid. Zweverig praten met een psycholoog is dan niet wat je zoekt maar je zoekt een pragmatische aanpak. Tools waar je iets mee kunt en gesprekken in normale mensentaal. Ik help je zodat jij weer plezier hebt in wat je wilt doen. DKNOW75 werkt!

 

bottom of page